| Задавайте питання |
| mria-artek | Дата: П`ятниця, 27.06.2008, 16:29 | Повідомлення # 1 |
|
Admin
Група: Адмiнiстратори
Репутація: 2
Статус: Offline
| Увага! Питання стосовно кокурсів - у відповідних розділах! В цьому топіку всі інші питання.
|
| |
|
|
|
| Koval | Дата: Неділя, 23.11.2008, 12:59 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
Група: Учасники фестивалю
Репутація: 0
| Підкажіть будь ласка на яку адресу треба відправляти заявку та відеоматеріали учасникам Івано-Франківської обл
|
| |
|
|
|
| mria-artek | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 20:34 | Повідомлення # 3 |
|
Admin
| Quote (Koval) Підкажіть будь ласка на яку адресу треба відправляти заявку та відеоматеріали учасникам Івано-Франківської обл Матеріали на конкурс приймаються поштою на адресу оргкомітету: 01033, м. Київ, вул. Володимирська 71-А, МДЦ «Артек» Також матеріали,можна надіслати наступним чином: 1. На e-mail: mria_artek@i.ua 2. Через наш сайт: див. сторінку "Надіслати роботу on-line".
|
| |
|
|
|
| Альонка | Дата: П`ятниця, 28.11.2008, 16:46 | Повідомлення # 4 |
|
Рядовий
Репутація: 1
| Добрий день Мені 16 років(05.11.1992) і я хоіла б дізнатися чи можу участвувати в конкурсі вокального мистецтва. У загальному положенні вік учасників вказаний від 9 до 16 років, а у категорії для дівчат 15 років - це максимум. Не могли б ви роз*яснити чому так; чи це якась помилка. Зараннє дякую за відповідь. З повагою А. Сильчук
|
| |
|
|
|
| mria-artek | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 19:37 | Повідомлення # 5 |
|
Admin
| Quote (Альонка) Мені 16 років(05.11.1992) і я хоіла б дізнатися чи можу участвувати в конкурсі вокального мистецтва. Можете, оскільки вік учасників не повинен перевищювати 16 років станом на 1 вересня 2009р.
|
| |
|
|
|
| jakoveschka | Дата: Середа, 03.12.2008, 19:00 | Повідомлення # 6 |
|
Рядовий
| Скажите пожалуйста,почему возрастные рамки-16лет максимум?! Извините конечно,но меня это задело за живое. Мне исполнилось 17 в мае,но прочитав темы конкурсов,нашла много чего,что для меня подошло-бы. Да и вообще,у меня в школе,полно 17-летних,талантливых детей! Ну может быть можно мне еще поучаствовать? Просто раньше,я о таком конкурсе ничего не слышала? За ранее, ОЧЕНЬ СИЛЬНО ВАМ БЛАГОДАРНА!!!
|
| |
|
|
|
| mria-artek | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 10:47 | Повідомлення # 7 |
|
Admin
| Quote (jakoveschka) Скажите пожалуйста,почему возрастные рамки-16лет максимум?! Нажаль відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України "Щодо направленя дітей до Міжнародного дитячого центру "Артек"" обмежується вік учасників програм і проектів, що проходять у Центрі. Однак ми будемо раді бачити Вас серед активу громадської організації "Артеківець", що зараз реєструється у Міністерстві юстицій України. Під час регіональних турів відбудеться артеківська вечірка, на яку ми Вас радо запрошуємо.
|
| |
|
|
|
| jakoveschka | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 22:02 | Повідомлення # 8 |
|
Рядовий
| ОГРОМНОЕ СПАСИБО ЗА ПРИГЛАШЕНИЕ!!!!! Напишите пожалуйста адрес,на котором я могу зарегестрироваться....
|
| |
|
|
|
| Koval | Дата: Середа, 10.12.2008, 18:11 | Повідомлення # 9 |
|
Рядовий
| Скажіть бідь ласка чи можна від одного танцювального ансамблю дві групи і якщо вони одної вікової категорії???
|
| |
|
|
|
| vetalok2008 | Дата: Неділя, 14.12.2008, 17:02 | Повідомлення # 10 |
|
Рядовий
| Вибачте , але я вислав в 2 ох архівах матеріалі . Що робити Перший архів : Vokal Фото Дипломи та статті Другий архів: Пісні Віталій СЕНЬ
Повідомлення відредагував vetalok2008 - Неділя, 14.12.2008, 17:07 |
| |
|
|
|
| maksim | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 10:47 | Повідомлення # 11 |
|
Рядовий
| Я Картінін Максим хочу взяти участь в конкурсі в номінації інструментальна музика соліст ( саксофон ) Регіон-Запорізька оласть. Анкета учасника,відео матеріали,фото матеріали. Знаходяться в архіві .rar адреса на розміщенний матеріал - http://depositfiles.com/ru/files/ah1arhac8 Прохання: після отриманя листа та завантаження файлів, повідомте будь ласка нас про успішне завантаження матеріалу
|
| |
|
|
|
| mria-artek | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 18:55 | Повідомлення # 12 |
|
Admin
| Quote (jakoveschka) ОГРОМНОЕ СПАСИБО ЗА ПРИГЛАШЕНИЕ!!!!! Напишите пожалуйста адрес,на котором я могу зарегестрироваться.... Це наша електронна адреса: mria_artek @ i.ua
|
| |
|
|
|
| mria-artek | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 18:57 | Повідомлення # 13 |
|
Admin
| Quote (Koval) Скажіть бідь ласка чи можна від одного танцювального ансамблю дві групи і якщо вони одної вікової категорії??? В даному разі необхідно заповнити окремі завки та представити записи з виступом кожної групи окремо.
|
| |
|
|
|
| mria-artek | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 18:59 | Повідомлення # 14 |
|
Admin
| Quote (vetalok2008) Вибачте , але я вислав в 2 ох архівах матеріалі . Що робити Перший архів : Vokal Фото Дипломи та статті Другий архів: Пісні Не хвилюйтесь, якщо вони надсилались з однієї адреси і в один день, то вони будуть об'єднані автоматично.
|
| |
|
|
|
| mria-artek | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 19:01 | Повідомлення # 15 |
|
Admin
| Quote (maksim) Я Картінін Максим хочу взяти участь в конкурсі в номінації інструментальна музика соліст ( саксофон ) Регіон-Запорізька оласть. Анкета учасника,відео матеріали,фото матеріали. Знаходяться в архіві .rar адреса на розміщенний матеріал - http://depositfiles.com/ru/files/ah1arhac8 На жаль ми обмежені у завантаженні матеріалів з деяких файлообмінних мереж. Ви можете записати свій матеріал на диск та надіслати його разом з заявкою поштою, на адресу оргкомітету: 01033, м. Київ, вул. Володимирська 71-А, Представництво МДЦ «Артек»
|
| |
|
|