| mria-artek | Дата: П`ятниця, 27.06.2008, 16:23 | Повідомлення # 1 |
|
Admin
Група: Адмiнiстратори
Репутація: 2
Статус: Offline
| Обговорення конкурсу оригінального жанру
|
| |
|
|
| la1004ka | Дата: Четвер, 20.11.2008, 15:48 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
Група: Учасники фестивалю
Репутація: 0
| Привет всем
|
| |
|
|
| Фрай | Дата: П`ятниця, 05.12.2008, 22:59 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Добрий день)) Скажіть, будь-ласка, а чи можна в конкурсі "Оригінальний жанр" розказати якусь драму чи довгий вірш напам"ять (тобто, щось зв"язане з театром і акторською грою)?
Per aspera ad astra )))
|
| |
|
|
| mria-artek | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 10:35 | Повідомлення # 4 |
|
Admin
| Quote (Фрай) чи можна в конкурсі "Оригінальний жанр" розказати якусь драму чи довгий вірш напам"ять (тобто, щось зв"язане з театром і акторською грою)? Можна, у конкурсі читців. Або у конкурсі тетрів, якщо це група. Інформація: на підставі пропозицій від учасників Оргкомітет розширив номінацію театри, де будуть представлені вистави в читці.
|
| |
|
|
| Фрай | Дата: Четвер, 11.12.2008, 21:01 | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Дякую) А для того, щоб не в групі (тобто самій) виступити в конкурсі читців, потрібно спочатку закачати анкету для учасників Оригінального жанру, так? У цій анкеті є графа "Заклад, який представляє". Чи можна сюди вписати свою звичайну школу, що не є якоюсь театральною студією? Також там є графа "Інформація про керівника та координати для зв'язку ". А якщо я вирішила сама виступити, без керівника, то можна цю графу не заповнювати? У графі "Напрямок конкурсу (номінація)" записувати "конкурс читців", так? У "Репертуарному листі" скільки приблизно треба вказувати творів? Це може бути декілька поезій (приблизно, штук 5) і один текст прозою напам"ять? А що потрібно вказувати в графі "Творча характеристика"? Це характеристика мене чи творів, що я буду виконувати? Ну, і ще одне запитання... Мій виступ потрібно записати на камеру, а потім разом з анкетою висилати вам в "Надіслати роботу онлайн" ? Чи як? Вибачте, що так багато запитань... Просто я справді ніяк цього не можу зрозуміти...
Per aspera ad astra )))
|
| |
|
|
| mria-artek | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 18:44 | Повідомлення # 6 |
|
Admin
| Quote (Фрай) А для того, щоб не в групі (тобто самій) виступити в конкурсі читців, потрібно спочатку закачати анкету для учасників Оригінального жанру, так? Так. Quote (Фрай) У цій анкеті є графа "Заклад, який представляє". Чи можна сюди вписати свою звичайну школу, що не є якоюсь театральною студією? Можна. Quote (Фрай) Також там є графа "Інформація про керівника та координати для зв'язку ". А якщо я вирішила сама виступити, без керівника, то можна цю графу не заповнювати? Ви може вказати координати своїх батьків. Quote (Фрай) У графі "Напрямок конкурсу (номінація)" записувати "конкурс читців", так? Так. Quote (Фрай) А що потрібно вказувати в графі "Творча характеристика"? Це характеристика мене чи творів, що я буду виконувати? Це ваша характеристика. Quote (Фрай) Мій виступ потрібно записати на камеру, а потім разом з анкетою висилати вам в "Надіслати роботу онлайн" ? Чи як? Так. Також виступ з заявкою ви можете надіслати поштою.
|
| |
|
|