Артек - моя мрія - Форум

Форум

[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Артек - моя мрія » Оригінальний жанр » Оригінальний жанр
Оригінальний жанр
mria-artekДата: П`ятниця, 27.06.2008, 16:23 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адмiнiстратори
Репутація: 2
Статус: Offline
Обговорення конкурсу оригінального жанру

la1004kaДата: Четвер, 20.11.2008, 15:48 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Учасники фестивалю
Репутація: 0
Привет всем biggrin

ФрайДата: П`ятниця, 05.12.2008, 22:59 | Повідомлення # 3
Рядовий
Добрий день)) Скажіть, будь-ласка, а чи можна в конкурсі "Оригінальний жанр" розказати якусь драму чи довгий вірш напам"ять (тобто, щось зв"язане з театром і акторською грою)?

Per aspera ad astra )))

mria-artekДата: Понеділок, 08.12.2008, 10:35 | Повідомлення # 4
Admin
Quote (Фрай)
чи можна в конкурсі "Оригінальний жанр" розказати якусь драму чи довгий вірш напам"ять (тобто, щось зв"язане з театром і акторською грою)?

Можна, у конкурсі читців. Або у конкурсі тетрів, якщо це група.
Інформація: на підставі пропозицій від учасників Оргкомітет розширив номінацію театри, де будуть представлені вистави в читці.

ФрайДата: Четвер, 11.12.2008, 21:01 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дякую)
А для того, щоб не в групі (тобто самій) виступити в конкурсі читців, потрібно спочатку закачати анкету для учасників Оригінального жанру, так?
У цій анкеті є графа "Заклад, який представляє". Чи можна сюди вписати свою звичайну школу, що не є якоюсь театральною студією?
Також там є графа "Інформація про керівника та координати для зв'язку ". А якщо я вирішила сама виступити, без керівника, то можна цю графу не заповнювати?
У графі "Напрямок конкурсу (номінація)" записувати "конкурс читців", так?
У "Репертуарному листі" скільки приблизно треба вказувати творів? Це може бути декілька поезій (приблизно, штук 5) і один текст прозою напам"ять?
А що потрібно вказувати в графі "Творча характеристика"? Це характеристика мене чи творів, що я буду виконувати?

Ну, і ще одне запитання... Мій виступ потрібно записати на камеру, а потім разом з анкетою висилати вам в "Надіслати роботу онлайн" ? Чи як?

Вибачте, що так багато запитань... Просто я справді ніяк цього не можу зрозуміти...

Per aspera ad astra )))

mria-artekДата: Понеділок, 15.12.2008, 18:44 | Повідомлення # 6
Admin
Quote (Фрай)
А для того, щоб не в групі (тобто самій) виступити в конкурсі читців, потрібно спочатку закачати анкету для учасників Оригінального жанру, так?

Так.
Quote (Фрай)
У цій анкеті є графа "Заклад, який представляє". Чи можна сюди вписати свою звичайну школу, що не є якоюсь театральною студією?

Можна.
Quote (Фрай)
Також там є графа "Інформація про керівника та координати для зв'язку ". А якщо я вирішила сама виступити, без керівника, то можна цю графу не заповнювати?

Ви може вказати координати своїх батьків.
Quote (Фрай)
У графі "Напрямок конкурсу (номінація)" записувати "конкурс читців", так?

Так.
Quote (Фрай)
А що потрібно вказувати в графі "Творча характеристика"? Це характеристика мене чи творів, що я буду виконувати?

Це ваша характеристика.
Quote (Фрай)
Мій виступ потрібно записати на камеру, а потім разом з анкетою висилати вам в "Надіслати роботу онлайн" ? Чи як?

Так. Також виступ з заявкою ви можете надіслати поштою.

Форум » Артек - моя мрія » Оригінальний жанр » Оригінальний жанр
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Четвер, 29.07.2010, 22:34
Вітаю Вас Гість

Форма входу

E-mail:
Пароль:

Друзі сайту

Статистика